Over mij

Heleen Verweij studeerde drama. Na haar opleiding ontwikkelde zij zich tot een bevlogen communicatieprofessional. Zij verzorgde vele presentatie- en mediatrainingen voor de overheid en het bedrijfsleven. Daarnaast presenteerde zij jarenlang het populaire natuurtelevisieprogramma Buitengewoon van Omroep Gelderland. In dit werk ontwikkelde zij haar vaardigheid om te luisteren en op het juiste moment de juiste vraag te stellen.

"De laatste jaren focus ik me steeds meer op conflicten die ontstaan als wij mensen elkaar niet meer begrijpen. Je hoeft maar even om je heen te kijken om te ontdekken hoeveel ellende hierdoor ontstaat. Toch weet ik als coach en mediator dat er in veel gevallen niet zoveel nodig is om weer in gesprek te komen. Als we onze woede en pijn durven erkennen, we willen luisteren naar de ander en ons in die ander proberen  te verplaatsen, kunnen we oplossingen scheppen voor de problemen die we ondervinden in de relatie met onszelf en anderen. "

 

Samen met haar partner Gert Visser is Heleen Verweij eigenaar van Visser en Verweij Communicatie. www.visserenverweij.nl

Binnen dit bureau werkt zij als zelfstandig mediator, coach en trainer.

Daarnaast is Heleen Verweij als mediator verbonden aan Mediation voor Jou. www.mediationvoorjou.nl

Heleen Verweij

Waterstraat 5
7201 HM Zutphen

T 06 51 70 52 85
E info@heleenverweij.nl

KvK 28063055

Contact opnemen met Heleen Verweij