stiefplancoaching

Relatiecoaching

Jullie relatie loopt niet lekker. De fut is eruit. Jullie ergeren elkaar snel en maken regelmatig ruzie. Hoe jullie ook je best doen om meer geduld en begrip voor elkaar op te brengen, het lijkt maar niet te lukken. En daar worden jullie doodmoe en diep verdrietig van. Wat is er gebeurd met het geluk en de energie van het begin?

Zoals alles in het leven is ook jullie relatie aan verandering onderhevig. Maar als je zelf in die relatie zit, is het niet altijd eenvoudig om te zien welke verandering dit is en hoe deze is ontstaan. Ik help jullie te kijken naar de manier waarop jullie met elkaar omgaan. Wat zijn de patronen en kloppen deze nog steeds met wat je elkaar wilt geven en wat je van elkaar verwacht?

De gesprekken die we met elkaar voeren kun je zien als een update van jullie communicatie. Klopt deze nog steeds met de veranderde mensen die jullie zijn? Misschien zijn jullie wensen en behoeftes veranderd maar zijn jullie er nog niet aan toe gekomen om dit aan elkaar te vertellen.

In mijn ervaring geeft de erkenning van de eigen en elkaars behoeftes veel opluchting en ruimte. Je mag uitkomen voor wat jij wilt en niet wilt zonder dat je daarmee direct de stekker uit je relatie trekt. Sterker nog: voor een gezonde omgang met elkaar is het nodig dat je kunt vertellen wat jij het liefste wilt.

Ik werk met de uitgangspunten van de “geweldloze communicatie”, een communicatiemodel ontwikkeld door Marshall B. Rosenberg.

Overwegen jullie relatiecoaching? Kom langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Heleen Verweij

's Gravenhof 12
7201 DN Zutphen

T 06 51 70 52 85
E info@heleenverweij.nl

KvK 28063055

Contact opnemen met Heleen Verweij