training

Training

OEFENING BAART KUNST

Wij trainen communicatievaardigheden dus in onze trainingen draait alles om oefenen.

U kunt bij ons de volgende vaardigheden trainen:

Basisgespreksvaardigheden
Mediationvaardigheden
Een vergadering voorzitten
Creatief denken en doen
Spreken in het openbaar
Presenteren voor de camera
Interviewen
Omgaan met de media

CONSTRUCTIEVE FEEDBACK

Onze trainingen zijn op de praktijk gericht. Zo houdt u in de presentatietraining een presentatie. In de mediatraining oefenen we met interviews. Deze oefeningen worden op video opgenomen en aan de hand van de beelden nabesproken. Met deze feedback weet u waar u staat in uw leerproces en kunt u zich, terug in uw eigen werksituatie, blijven ontwikkelen.

EEN VEILIGE LEEROMGEVING

Een communicatietraining gaat over het ontwikkelen van effectief gedrag. Dit betekent dat we onze deelnemers vragen hun persoonlijke gedrag te laten zien. Dit is niet altijd gemakkelijk.
Daarom scheppen we voor u een veilige maar toch ook uitdagende omgeving waarin u kunt leren en geven we veel aandacht aan uw persoonlijke leerproces.

TRAINING OP MAAT

Op aanvraag van een opdrachtgever maken wij onze trainingen op maat. Dit betekent dat wij een leertraject ontwikkelen op basis van de opleidingswens van de organisatie en de persoonlijke leerwensen van de deelnemers. In veel gevallen maken wij daarbij gebruik van rollenspel en simulatiespel.

Waar mogelijk en gewenst zorgen wij ervoor dat de voortgang van het leerproces ook na afloop van de training wordt gewaarborgd. 

Neem contact met ons op als u meer informatie wilt over onze werkwijze, de inhoud van onze trainingen, onze opdrachtgevers en “testimonials” van onze deelnemers.
 

Heleen Verweij

Waterstraat 5
7201 HM Zutphen

T 06 51 70 52 85
E info@heleenverweij.nl

KvK 28063055

Contact opnemen met Heleen Verweij